O nama - Konjički centar "Lazy Horse"Lazy Horse Facebook page

Konjički centar Lazy Horse, smješten na površini od oko 6 hektara, nadomak Pazarića, 25 kilometara udaljen od Sarajeva, u podnožju planine Ormanj sa otvorenim pogledom na vrhove Bjelašnice. Staze za jahanje koje ga okružuju protežu se na stotine kilometara netaknute prirode, šumskih puteva, livada, planina i planinskih seoca. Lazy Horse u prijateljskoj atmosferi sa sadržajima prilagođenim svim članovima vaše porodice nudi strukturirano, ali zabavno okruženje za jahače svih nivoa jahačkog iskustva, kao i siguran i zdrav dom za konje o kojima se brinemo.

LAZY HORSE NUDI...

Lazy Horse nudi svim članovima vaše porodice strukturirano i zabavno okruženje. Dobrodošli su iskusni jahači, početnici i naravno nejahači. Pružamo teorijske časove, te individualne i grupne časove jahanja u manježu, kao i jahanje u prirodi.

 

Ne želite da jašete?

Naši iskusni instruktori željno čekaju nove đake i izazove ali vi smatrate da jahanje ipak nije za vas? Dok čekate članove svoje porodice ili prijatelje, na raspolaganju vam je klubska prostorija za odmor sa internet kutkom i mnoštvom knjiga o konjima.SADRŽAJI Konjičkog centra "LAZY HORSE"

  • Ispusti za konje,
  • veliki kvadratni pješčani manjež za jahanje,
  • mali okrugli manjež za lonžiranje i trening konja,
  • 800 metara duga staza za galop, kasanje i ski-joering,
  • štala sa pratećim sadržajima.

OČEKUJEMO VAS

Na Lazy Horse se nalazi klubska prostorija za planiranje dnevnih jahaćih tura sa topografskim mapama okolnih predjela i planina ili naravno zasluženi odmor nakon jahanja.

Ne zaboravite ponijeti jednu mrkvu za „ubrzano“ ostvarivanje prijateljstva :).Svijet Konja